Betalen en verzenden

Betalen, verzenden en retouren

Vooruit betalen 
U krijgt altijd van VKRWEB een besteloverzicht via de mail daar kunt U alle gegevens op vinden en kunt U het op Uw eigen gewenste manier overmaken o.v.v. naam en factuurnummer. Uw bestelling wordt verzonden nadat het factuurbedrag op de rekening bijgeschreven is.


Waarom voorruit betalen en geen ideal of afterpay?

Deze manier van betalen brengt voor kleine webshops alleen maar kosten met zich mee. En iemand moet deze betalen en het feit blijft dat u zelf deels toch handelingen moet verrichten bij u bank. Kosten die voor kleine webshops best hoog kunnen zijn en men is dan bijna genoodzaakt deze kosten weer door te bereken aan de consument.


Onder rembours
Als U kiest voor deze betaalmogelijkheid kiest U voor betalen aan de postbode en is Uw aankopen gratis verzekerd tot 500 euro. De kosten voor onder rembour is €18.35 euro en 5% toeslag. Wacht u met betalen op de factuur die u van ons krijgt. Dit kan alleen binnen Nederland.


Betalen bij afhalen
U betaalt als U het artikel ophaalt en dat kan alleen op afspraak. Gelieve zoveel mogelijk gepast te betalen daar wij weinig wisselgeld in huis hebben.


Pin
U kunt bij ons NIET pinnen.


Levering

We proberen u bestelling binnen 48uur te verzenden. Daar ik deze webshop run naast mijn huidige baan en ik de voorraad elders heb liggen kan het soms iets langer duren dan bij een normale webshop. Mocht het om wat voor reden te lang gaan duren dan nemen we contact met u op.