Retour en annuleren

Wat te doen bij Annuleren en retourneren.

Annuleren
Het annuleren van een bestelling is zolang deze nog niet is verstuurd kostenloos maar geef deze zo spoedig mogelijk aan bij VKRWEB via een email of de contactpagina op deze site.


Retourneren
U heeft een bedenkingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk en artikelen speciaal voor U besteld. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? De reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen samen met de HIERONDER te downloaden PDF formulier naar onderstaand retouradres. VKRWEB zal de gehele aankoopsom exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.
Alle annuleringen ruilingen en retourneringen dienen aan VKRWEB kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, telefoon of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen bij vooruitbetalen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan VKRWEB heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Vul daarom het formulier zorgvuldig in.
Eventueel betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na ontvangst goederen aan u terugbetaald.

Retouradres:
VKRWEB
t.a.v. afdeling retouren

Volmachtenstraat 6
9414 AL Hooghalen

 

pdf