Garantie

VKRWEB hanteert 12 maanden omruilgarante. Dit houd in dat de klant vanuit de voorraad een nieuw product ontvangt als blijkt dat het defect buiten u schuld is ontstaan.. Als blijkt dat op dat moment hetzelfde product niet op voorraad is zal in overleg een gelijkwaardig of beter product aangeboden worden. Op deze manier willen we de klant snel van dienst zijn en niet laten wachten op fabrieksgarantie. Heeft u een defect dan kunt u dat melden via Email. Zonder voorafgaande communicatie worden defecte producten niet in behandeling genomen. De verzendkosten naar VKRWEB zijn voor rekening klant, producten die niet voldoende zijn gefrankeerd of onjuist zijn verstuurd worden geweigerd. De verzendkosten retour naar klant zijn voor rekening van VKRWEB.

VKRWEB is onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk voor verlies of schade tijdens transport van de klant naar VKRWEB. Wij adviseren u dan ook altijd het pakket of briefpost aangetekend naar ons te versturen.

In de volgende gevallen is garantie uitgesloten, mits defect bij levering:

Het niet kunnen tonen van een factuur.
Eindtrappen, buizen, zendmodules, eindversterkers.
Schade door ondeugdelijk gebruik.
Aantoonbare zware slijtage.
Gebroken antennes.
Waterschade.
Batterijen en accu’s (3 maand garantie)

Verzendkosten worden NIET vergoed !

Bij een onterechte garantieclaim worden de retourkosten voor verzending NIET vergoed. De retourzending geschiedt dan pas na betaling van de verschuldigde verzendkosten!

Garantiemeldingen aanmelden via email !!!

Garantie- of defect meldingen dienen altijd middels email te worden gemeld. Daarbij vragen wij u om een kopie factuur en het defecten formulier geheel ingevuld mee terug te sturen te samen met het defecte artikel. Na de melding krijgt u het defecten formulier toegestuurd via email.

Zonder deze formulieren wordt u garantie NIET in behandeling genomen.